Prislista Bröllop & Fest
Tid och lokalhyra
Lokalhyran är från 11 000:- kr för fester som håller på mellan kl:15:00 till 01:00. Möjlighet till 02:00 finns för en tilläggskostnad på 5 000:- alt. 03:00 på 10 000:-
Antal personer
I vår matsal kan vi ta emot maximalt 110 personer i honnörssittning.
Runda bord går att hyra in till en kostnad på 350,- styck. Max 90 personer sittandes runt runda bord.
Menyer
De menyförslag vi kan erbjuda finns att läsa om på denna sida. Observera att detta endast är våra förslag och att ni gärna får komma med era egna önskemål
Drycker
Vår sommelier hjälper till att sätta de perfekta vinerna till just er meny
Bröllopstårta
Vi sammararbetar med Bageri Kardemumma i Täby Kyrkby
Musik och DJ
Kostnad för ljud & ljus, inklusive DJ för en kväll är 9 500:-
(till kl: 02:00 för 11 000:-, kl:03:00 13 500:-)
Pris för ljudutrustning för inkoppling av tex telefon för att spela upp egen musik 4 000:-
Transporter
Vi hjälper er att ordna taxi eller buss till er och era gäster. Kontakta oss för exakta prisuppgifter
Blommor
Självklart tar vi hand om era önskemål kring blomsterarrangemang.
Debitering utefter omfattning av arrangemanget,
sammarbetet är med Blommor & Ting i Täby Kyrkby
Menyer
Förslag 1
FÖRÄTT
Rödbetstartar med kapris och örtsallad samt getost, olivolja och kavringskrutonger.
VARMRÄTT
Rostad broccoli med bakad fänkål, blomkålskräm, soyabönor, hyvlad blomkål samt olivolja och örtsallad
EFTERRÄTT
Chokladmoussetårta på avocado, dadlar och nötter. Serveras med halloncoulis och färska bär
452;-
Förslag 2
FÖRRÄTT
Sparris-& getostterrine med rostad rödbetsallad på ruccolabädd samt rostade pinjenötter
VARMRÄTT
Lättrökt fjällröding med västerbottenostkräm, säsongens primörer och dillslungad potatis
EFTERRÄTT
Bakad chokladterrine med mascarpone och vitchokladkräm samt jordgubbscoulis och chokladcrust
483:-pp
Förslag 3
FÖRRÄTT
Skaldjurssallad på räkor, hummer och kräftstjärtar samt soyabönor, jungfrusallad med krutonger och citronvinegrette
VARMRÄTT
Helstekt renkalvinnanlår med enbärsgräddsås, rårörda lingon, örtrostade rotfrukter och ugnsbakad potatis
DESSERT
Vaniljpannacotta med rostad vitchoklad, färska bär samt jordgubbscoulis
639;-/pp
Förslag 4
FÖRRÄTT
Ljummen västerbottenpaj med löjrom, vispad smetana, lök, sallad samt citron
VARMRÄTT
Helstekt kalvfilé med pepparsky (kantarellsås mellan juli-okt). Serveras säsongens primörer och rosmarinrostad potatis
EFTERRÄTT
Klassisk Crème Brûlée
Pris: 577;-/pp
Förslag 5
FÖRRÄTT
Kräftskagen smaksatt med kummin på danskt rågbröd. Serveras med sikrom, citron och örtsallad
VARMRÄTT
Örtbakad majskycklingbröst från Bjäre med potatiskaka provencale, bakad tomater samt maideriasky
EFTERRÄTT
Ljummen hasselnötsbrownie med hallonsorbét, karamelliserade nötter samt färska bär
Pris 473;-/pp
Förslag 6
FÖRRÄTT
Jordärtskockssoppa med varmrökt laxkub samt ört-vitlöksstekt surdegsbröd
VARMRÄTT
Skinnhalstrad fjällröding med gräddkokta kantareller, potatiskaka provencale samt säsongens primörer
EFTERRÄTT
Citronglass i honungskorg med mjölkchokladmousse, halloncoulis och färska bär