Skänkstugans Helgkasse!

v.14

 

Förrätt:

Skaldjursröra med hummer, kräftor, räkor, purjolök och dill

samt danskt rågbröd

 

Varmrätt:

Ört-& champinjonfylld kycklingballotine med getostkräm,

tryffelsmaksatt rödvinssky,

                 ugnsbakade morötter samt ugnsbakad potatis

 

Efterrätt:

Chokladterrine med bärkompott

och saltrostad mandel

 

Tillagningshjälp!

  

Kyckling- Kyckling-värm i ugn ca10-15min i 170grader

( alt. bryn kycklingen i en stekpanna med lite smör

innan du sätter i den i ugnen )

Potatis- värm i ugn ca.17min i 170grader

Morötter- värm i ugn ca.10min i 170grader

Rödvinssås- värm försiktigt i en kastrull        

   

 

   

 

Smaklig måltid 

önskar Mia, Kenneth, Niklas, Emelie & Ludde