Julbord på

Nygårds Värdshus 2020

 

Inställt...................

Sedan 2006 har vi serverat julbord på Nygårds Värdshus
Samla ihop vänner, släkt, arbetskamrater eller familjen och ta med dem till oss, vi håller på traditionerna och serverar ett klassiskt svenskt julbord
med flera "gröna" inslag. Härliga juldofter av saffran, kanel, apelsin, kryddpeppar och gran sprider sig i det ombonade värdshuset från
slutet av november fram till jul.
För er som är vegetarianer eller veganer så har vi även en varm tallrik som ni beställer när ni bokar.
Alla adventssöndagar så kommer tomtenissen på besök och delar ut
små julklappar till de allra yngsta gästerna 
  
  
Mejla på info@nygardsvardshus.se  eller ring
 för bordsbokning på 08-510 135 60   mellan 9-15
                                             
 
                               Sittningstider & priser  27/11-22/12
Vår ambition är att sprida ankomsttiderna så mycket det bara går för att undvika köbildning
                   
                   Måndagar samt Tisdagar öppnar vi upp för sällskap över 40pers, ring eller mejla för bokning
Onsdag-Fredag
Lunch med start   kl: 12-13,00     sluttid  kl:16,00                        pris 445:-
Kväll med start      kl: 17,30-18,30   sluttid sent....                        pris 625:-
 
Lördag
Lunchsittning med start kl: 13,00-14,00  sluttid  kl:17,00         pris 625:-
Kväll med start  kl: 18,00-19,00  sluttid sent....                              pris 625:-
Söndag
Lunch med start  kl: 12,00-13,00  sluttid  kl: 15,15                      pris 525:-
Kväll med start  kl: 16,30-17,30   sluttid sent....                             pris 525:-
  priserna är inkluderat moms, alkoholfri välkomstglögg, kaffe och garderob 
 
                  Barnjulbord:  30:- / år   (mellan 2-12 år)   ( ex 7 år, 30 x 7=210:- )
gäller alla dagar och sittningar
           
Mejla på info@nygardsvardshus.se  eller ring
 för bordsbokning på 08-510 135 60   mellan 9-15
På Julbordet
Sillbordet
Matjessill
Inlagdsill
Senapsill 
Pepperrotssill
Brantevikssill
Skärgårdssill
Mamma Guns sillröra
Chili-& rosmarinsill
Sesam-& koriandersill 
Böckling
Ört-& vitlöksgravad strömming
Stekt inlagd strömming
Sillsallad
Tarby ägg med forellrom, smetana & dill
Fisk
Nygårds varmrökta lax
Varmrökt regnbåge 
Kallrökt lax
Gravad lax
Chili-& ingefärsgravad lax
Fisk-& skaldjurspaté
Kräftskagen med kummin
Laxsallad med kapris och senap 
 
 
Tillbehör
Rödbetssallad
Saltgurka
Aioli
Romsås
Hovmästarsås
Cumberlandsås
Nygårds äppelmos
Inlagda rödbetor
Picklade grönsaker
Potatissallad
Alesenap
Dijonsenap
Cognac-& fikonsenap
 
Kött
Senapsgrilljerad julskinka
Julkarré
Rostbiff / Pastrami
Rökt lammstek
Kalvsylta
Viltpaté med vokda & lingon
Leverpastej
Lantpaté
Grisatassar
Kalixkorv
Fänkålssalami
Små Varma
Jansson frestelse
Köttbullar
Prinskorv
Revbensspjäll
Brunkål   (V)
Rödkål   (V)
Gräddkokt savoykål med sidfläsk
Farmors morotslåda   ( V)
Farmors kålrotslåda     ( V )
Julkorv
Dopp i gryta
Omelette med champinjonstuvning (V)
Lutfisk med kryddpeppar, ärtor & Bechamellsås
Risgrynsgröt med kanel & socker
Gröna inslag
 
Rostade betor med fetaost
Vegansson
Örtmarinerade oliver
Timjan-& citronmarinerade kronhjärtan
Vegetariska biffar
Vegankorv
mm.... 
V= Vegetariskt 
Efterrättsbordet
Polkamousse med havre & vit choklad
Brända mandlar
Rostade nötter
Äppelmarmelad
Fudge
Lakritsfudge
Knäck
Vit cornflakesgodis med hasselnötter
Rocky Road
Passionfruktstryffel
Skumtomtar
Ischoklad
Mjuk saffranskaka
Struvor med hallonsylt & grädde
Ris ala malta
Pannacotta med kanel & kardemumma
Mjuk pepparkaka
Fruktsallad  
Kladdkaka   gluten/laktosfri
Ost / Kex / Bröd
Ekrökt cheddar
Brietårta
Portvinsinkokta vinterfrukter
Hallonmarmelad
Saltiner
Digestive
Finnkrips
Vörtbröd
Stenugsbaka bröd
Gotlands brytknäcke
Nygårds brännvinsost
Allerums prästost
Orkney cheddarost
Shadow on Concrete Wall

Kontakta oss

Nygårds Värdshus Nygårdsvägen 26

18770 Täby

08 - 510 135 60

info@skankstugan.se

info@nygardsvardshus.se

Öppettider

Tors-Fre: 17,00-22,00

Lördag:   12,00-22,00   

Söndag:  12,00-21,00