Skänkstugans Påskkasse!

 

    Förrätt:

Gravad lax med hovmästarsås, Skagenröra=ägg,

Västerbottenpaj=laktos/gluten/ägg &

mamma Guns sillröra=ägg/laktos

 Vintips: Gewurztraminer från Frankrike eller Tyskland    alt. Öl & snaps   

   Varmrätt:

Vitlök-& rosmarinmarinerad lammrostbiff, lammkorv=parmesan/låglaktos, getostkräm=laktos, bakade rödbetor, skysås

samt rosmarinrostad potatis

 Vintips: Ribera del Duero, Spanien    alt. Brunello di Montalcino, Italien 
 

​Efterrätt:

Bakad chokladterrin=laktos/ägg på vit och mörkchoklad,

citron-& apelsincoulis samt saltrostad mandel

 

375;-/person

Ni får med er instruktioner i kassen så ni kan

avsluta "kockandet" hemma

Denna helg kan vi tyvärr inte tillgodose allergier

Barnkasse

Vitlöksbröd=gluten

*

Ugnsbakad kycklingfilé med bearnaisesås=ägg

och rostad potatis

*

Chokladkaka=gluten/laktos/ägg med jordgubbssalsa

 150:-/person

Gör din beställning på mejl

info@nygardsvardshus.se

 

 

Hämtningsdag:

Skärtorsdag 1/4 mellan 14,00-17,00

Långfredag 2/4 mellan 11,00-12,00

Påskafton 3/4 mellan 11,00-12,00

Var vänlig att respektera hämtningstiden som du får i din bokningsbekräftelse!

Betala in på:  SWISH: 123 366 6674

eller

BG-nummer 5738-9520

(Nygårds Värdshus AB)

och märk din betalning med ert namn

 

Tillagningshjälp:

 

Pajen- värm i ugn ca.4min i 180grader

*

Lammet- baka av det i ugn ca.7min i 185grader, salta

 

Lammet är lågtempererad samt uppskivad,

 låt köttet ligga framme i rumstemperatur ca.1h

 

Skysås- värm försiktigt i en kastrull

Korv- värm i ugn ca.12-15min i 185grader

Betor- värm i ugn ca.12-15min i 185grader, salta

Potatis- värm i ugn ca.12-15min i 185grader

Barnkassen

Vitlöksbrödet- stekt brödet med lite smör, salta

Kyckling- värm i ugn ca.15min i 185grader

Potatis- värm i ugn ca.15min i 185grader

 

 

Smaklig måltid & Glad Påsk!

önskar Mia & Kenneth med personal