Skänkstugans Påskkasse!
Förrätt:
Gravad lax med hovmästarsås, Skagenröra=ägg,
Västerbottenpaj=laktos/gluten/ägg &
mamma Guns sillröra=ägg/laktos
Vintips: Gewurztraminer från Frankrike eller Tyskland alt. Öl & snaps
Varmrätt:
Vitlök-& rosmarinmarinerad lammrostbiff, lammkorv=parmesan/låglaktos, getostkräm=laktos, bakade rödbetor, skysås
samt rosmarinrostad potatis
Vintips: Ribera del Duero, Spanien alt. Brunello di Montalcino, Italien
Efterrätt:
Bakad chokladterrin=laktos/ägg på vit och mörkchoklad,
citron-& apelsincoulis samt saltrostad mandel
375;-/person
Ni får med er instruktioner i kassen så ni kan
avsluta "kockandet" hemma
Denna helg kan vi tyvärr inte tillgodose allergier
Barnkasse
Vitlöksbröd=gluten
*
Ugnsbakad kycklingfilé med bearnaisesås=ägg
och rostad potatis
*
Chokladkaka=gluten/laktos/ägg med jordgubbssalsa
150:-/person
Gör din beställning på mejl
Hämtningsdag:
Skärtorsdag 1/4 mellan 14,00-17,00
Långfredag 2/4 mellan 11,00-12,00
Påskafton 3/4 mellan 11,00-12,00
Var vänlig att respektera hämtningstiden som du får i din bokningsbekräftelse!
Betala in på: SWISH: 123 366 6674
eller
BG-nummer 5738-9520
(Nygårds Värdshus AB)
och märk din betalning med ert namn
Tillagningshjälp:
Pajen- värm i ugn ca.4min i 180grader
*
Lammet- baka av det i ugn ca.7min i 185grader, salta
Lammet är lågtempererad samt uppskivad,
låt köttet ligga framme i rumstemperatur ca.1h
Skysås- värm försiktigt i en kastrull
Korv- värm i ugn ca.12-15min i 185grader
Betor- värm i ugn ca.12-15min i 185grader, salta
Potatis- värm i ugn ca.12-15min i 185grader
Barnkassen
Vitlöksbrödet- stekt brödet med lite smör, salta
Kyckling- värm i ugn ca.15min i 185grader
Potatis- värm i ugn ca.15min i 185grader
Smaklig måltid & Glad Påsk!
önskar Mia & Kenneth med personal